E-mail: office@desezonstyle.com     Telefon: 0731 957 661

Ce intreaba cumparatorii

 Se pot face cumparaturile de la sediul firmei?

Practicam plasarea comenzilor on-line, asadar va recomandam plasarea comenzilor pe site si eventual, cand este cazul, va indicam ridicarea lor de la partenerii nostri din localitate. Va recomandam plasarea comenzii on-line, este mai ieftin.

 Ce costuri de livrare a coletului sunt?

Cheltuielile de livrare a coletului sunt suportate de Desezon Style srl, asadar transportul este gratuit, si nu este conditionat de valoarea comenzii.

 În cât timp va fi livrata comanda?

Livrarea comenzilor se face in maximum 12 ore de la plasarea acesteia pe site, si va fi primita de catre client in maxim 48 de ore, cu exceptia cand o comanda este plasata vineri dupa orele 15 sau in ziua de sambata. citeste conditiile de livrare

Ce se intampla daca nu primesc coletul in 48 de ore?

Pentru a primi produsele la timp, va recomandam sa aveti in vedere faptul ca firmele de curierat nu lucreaza duminica si de sarbatorile legale.

Daca din orice motiv, nu primesti coletul in 48 de ore de la plasarea comenzii, primesti un cupon de reducere cu 20% a valorii comenzii urmatoare. Valoarea comenzii nu este limitata.

Daca plasez o comanda vineri dupa orele 16.00, sau sambata, avand in vedere ca nu lucreaza curierii, nu voi primi coletul in 48 de ore. In acest caz primesc cei 20% reducere pentru urmatoarea comanda?

Da. Daca nu primesti coletul in 48 de ore din oricare motiv, fara exceptie, primesti un cupon cu 20% reducere pentru urmatoarea comanda plasata, chiar daca ai plasat comanda vineri dupa orele 15.00 sau sambata, sau de sarbatori legale si nu exista posibilitatea de a livra la timp, ne asumam vina pentru acest fapt. 

Se poate modifica o comanda deja facuta?

Efectuarea unei modificari a comenzii se poate face doar telefonic și doar daca aceasta modificare se face dupa cum urmeazaȘ
  • pâna la orele 17.00 ale aceleasi zi in care s-a plasat comanda
  • Daca plasarea comenzii a fost efectuata vinerea dupa orele 15.00, corectarea comenzilor se poate face pana sambata la orele 10.00
  • Daca  plasarea comenzilor s-a efectuat intr-o zi de sambata sau duminica, corectarea comenzilor se poate face pana luni la orele 16.00

 Se pot face retururi la cumparate?

Orice cumparator are dreptul de a returna produsele, oricare ar fi motivul sau fara motiv și, prin urmare, returnarea bunurilor comandate se face fara a invoca motivul. Orice retur se poate face in termen de 30 zile de la data livrarii. Pentru inceperea procedurilor de returnare, anuntati acest lucru, ori telefonic, ori prin e-mail.

E adevarat ca primesc banii in 48 de ore pentru produsele returnate?

DA. Pentru orice retur restituirea integrala a sumei se face in 48 de ore, cu conditia sa ne transmiteti un cont bancar in care sa fie virati banii. In alte conditii de returnare a banilor poate dura pana la 5 zile in functie de metoda de trimitere a banilor (curier, mandat postal, etc.)

E adevarat ca daca din orice motiv am returnat produsele, primesc 20% reducere pentru alta comanda?

DA. Daca din orice motiv ai decis sa returnezi comanda, noi iti multumim ca faci in continuare cumparaturi si te recompensam pentru urmatoarea comanda cu 20% reducere.

 Se poate plati prin transfer bancar?

Pentru comanda se poate prin transfer bancar. Coletul este trimis dupa ce se face dovada platii.


Ultimile produse adaugate